Bohár Dániel Debrecenben

Vitára hívják a debreceni akkumulátorgyár mellett kardoskodó fideszes propagandistát

Helyi hírek

Rutz Tamás – az LMP debreceni politikusa és Szabó Bence – a Momentum debreceni önkormányzati képviselője nyílt vitára hívja Bohár Dánielt a Megafon közpénzből eltartott propagandistáját.

Emlékezhetünk, Bohár az, aki Soros-szervezeteket szimatol a debreceni akkumulátorgyár ellen tüntetők mögött, véleménye pedig Papp László számára is mérvadónak tűnik, lásd korábbi cikkünket:

A Debrecenben is Sorost szimatoló Bohár Dániellel beszélgetett és fotózkodott Papp László

A két debreceni ellenzéki politikus nyílt levele:

Kedves Bohár Dániel – Riporter!
Örömmel látjuk az érdeklődésed a városunk közügyei, főként a Debrecenbe tervezett CATL akkumulátorgyár iránt. Mivel a helyi viszonyokat nem ismered, sajnos csak a már végtelenül unalmas és megszokott frázisaidat hallgatjuk újra és újra. Ez így szomorú és az eddigi vádaskodásokhoz képest is erőtlen.
Szomorúan tapasztaltuk azt is, hogy a témában országos, valamint helyi népszavazást kezdeményező LMP-t és Momentumot nem sikerült megtalálnod debreceni látogatásaid alkalmával. Ezen szívesen segítünk változtatni.
Amennyiben a videóidban is látható magabiztossággal szeretnéd demonstrálni az elkötelezettséged a mondandód iránt, egy remek alkalmat biztosítunk a számodra: szeretettel várunk egy nyílt beszélgetésre és vitára, itt Debrecenben.
Ha van benned még becsület, akkor ne csak a videóid keretein belül gyalázd azokat, akik nem az általad hangoztatott állásponton vannak. Megteheted élőben, szemtől szemben. Meg fogunk hallgatni, aztán megvitatjuk.
Várunk szeretettel!
Rutz Tamás – az LMP helyi politikusa, Szabó Bence – a Momentum debreceni önkormányzati képviselője
Február 4-én, szombaton újabb tüntetés szerveződik Debrecenben, részletek itt.