Földi-Kovács Andrea és Földi László a Cívis Klubban

A Cívis Klubban vendégeskedett a férfi, aki Le Akarta Kapcsoltatni Az Internetet

Helyi hírek

Földi László titkosszolgálati szakértő (a szocialista rendszerben még III/III-as hírszerző) és felesége, a volt Hír TV-s Földi-Kovács Andrea volt a debreceni fideszesek vendége csütörtökön.

Az elszántan konzervatív házaspár Pósán László beszámolója szerint “a Védett Társadalom Alapítvány konzervatív, keresztény értékvédő küldetéséről, a mozgalom munkásságáról és aktuálpolitikai kérdésekről” beszélgetett vendéglátóival.

Földi László és Pósán László a Cívis Klubban

Széles Diána alpolgármester pedig így élte meg a találkozást:

Megerősítést kaptunk, hogy a mai vészterhes, identitásunkat veszélyeztető világban csak a normalitás, az értékeink megőrzése győzhet.
Ez biztosítja hazánk megmaradását.

Talán emlékeznek páran, hogy Földi László volt az, aki két éve a Kossuth Rádió műsorában arról beszélt, “a fiatalok azt gondolják, ez a jövő (az internet és a gépek világa), ebben kell szocalizálódni, jónak lenni. Érdekes lesz majd megnézni, mit vált ki, mikor rájönnek arra, hogy ez nem így van” – magyarázta Földi. Majd arra a következtetésre jutott, hogy:

Le kell kapcsolni az internetet.

Indoklásul azt fejtegette, hogy a világhálót egy szűk csoport irányítja, a gépek pedig másodpercek alatt bárkit képesek befolyásolni. Nyilván ez nem fog megtörténni, ezt mindenki butaságnak tartja, de én nem látok más logikát – vélte akkor Földi.

Fotó: Facebook/Pósán László; Facebook/Széles Diána