AdományoZOO Nap Debreceni állatkert

Jelképes összegért látogathatjuk a debreceni állatkertet, ha adományt viszünk

Helyi hírek

A 200 állatfaj 900 egyedéről egész évben gondoskodó debreceni állatkert szeretné e gondoskodás kiterjesztésével minél szélesebb körben elérhetővé tenni az általa nyújtott kikapcsolódási, illetve élmény- és tudásszerzési lehetőségeket, így az adventi időszakhoz és az ünnepekhez közeledve örömmel jelenti be, hogy idén november 26-án hagyományteremtő céllal megtartja történetének első AdományoZOO Napját.

A kezdeményezés keretében aznap 9:00 és 16:00 között mindenki fejenként 300 Ft-os regisztrációs belépővel látogathatja az intézményt, amely ezért a jelképes jegyárért cserébe azt kéri, hogy a vendégek lehetőségeikhez mérten hozzanak magukkal tárgyi adományokat (édességet, gyermekkönyvet, higiénés termékeket). A felajánlásokat a Debreceni Karitatív Testület fogadja és juttatja el a rászorulókhoz.

AdományoZOO Nap Debreceni állatkert

A rendezvényt gazdag kísérőprogram színesíti majd: az egész napos látnivalót kínáló Állatok akcióban program mellett csacsifogat, közös fenyőfaültetés és -díszítés, a Samburu panorámateraszon kialakított lélekmelegítő beszélgetőpont, zsákbamacska és ünnepváró üzenőfal várja majd a nagyközönséget, de a legkisebbek már a Mikulás kívánságládájába is bedobhatják otthon vagy a helyszíni alkotókuckóban elkészített levelüket vagy rajzukat.

A jelképes árú belépővel minden programelem díjmentes, de támogatói belépő váltására és kedvenc állatuk örökbefogadására is lesz lehetőségük mindazoknak, akik szeretnének hozzájárulni az intézmény fejlődéséhez és lakóinak jólétéhez.