Tizenkét méteres faág hasadt le egy debreceni játszótéren

Helyi hírek

Tizenkét méteres faág hasadt le a játszótéren Debrecenben, az Ormós Lajos utcában. A debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat – számolt be a megyei katasztrófavédelem.

Szóvivőjük, Papp-Kunkli Nóra tűzoltó főhadnagy tovább is esemémyekról is tájékoztatta lapunkat.

Debrecenben, a Létai úton akácfa dőlt vasárnap az úttestre. A forgalmi akadályt képező fát a debreceni hivatásos tűzoltók vágták ki.

Megbontotta a szél egy társasház homlokzatát a debreceni Zöld utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eltávolították a meglazult részeket.

Négyezer négyzetméteren lángolt az avar és a bozótos vasárnap Nádudvaron, az Alkotmány utcában. A tűz hulladékot és autógumit érintett. A püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották a tüzet légzőkészülékben. Munkájukat a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat.

Ezer négyzetméteren égett az avar Hajdúhadházon, a Péter kertben. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Hajdúböszörményben, a Bem József utcában faág hasadt le, melyet a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vágták le láncfűrésszel.