Újabb atrocitás érte a balmazújvárosi fürdőt, a polgármester szerint egyes képviselők szeretnék megakadályozni, hogy a strand működjön

Helyi hírek

Úgy tűnik, egyeseknek az is baj, ha működik a fürdő, és az is baj, ha nem – vonta le a következtetést a városvezetés.

Újabb atrocitás érte a balmazújvárosi fürdőt – írja közösségi oldalán a helyi Városgazdálkodási Kft. A Hegedüs Péter polgármester által is megosztott bejegyzés szerint

rendszeresen törnek be a fürdő idegenek elől tiltott gépészeti terére az önálló egyesületként, Tiba István elnökletével működő Balmazújvárosi Football Club emberei.

A posztban arról írnak, hogy június 21-én egy listáról bejutott képviselő asszony és egy másik helyi lakos folyamatosan fotóztak és videóztak valamit. A helyszínen lévő fürdővezetővel és fürdőgépésszel nem álltak szóba. “Látogatásuk” célja és tevékenységük szándéka így ismeretlen maradt.

A balmazújvárosi városvezetés szerint cselekedetük törvénytelen volt, “nem csak azért, mert engedély nélkül, hátulról törtek be a balesetveszélyes tiltott területre, hanem azért is, mert a fotó és videó dokumentáláshoz semmi joguk, engedélyük nem volt”.

A fenti történet természetesen nem marad ennyiben, megtesszük a szükséges intézkedéseket a történtek tisztázására és a felelősök számonkérésére

olvasható a Városgazdálkodási Kft. közösségi oldalán, amely azzal zárul, hogy “a városunkban már rendszeres, hogy egyes képviselők szemmel láthatóan és egyértelműen NEM a városért dolgoznak, hanem éppen ellene, sok esetben egy háttérben irányító sötét erő kiszolgálására”. “Ha van fürdő az a baj, ha nincs fürdő az a baj” – írják az összegzésben.

A fürdő és a turisztikai kft. állandó visszatérő téma Balmazújvároson, Hegedüs Péter keddi videójában többek között arról beszélt, hogy bizonyos képviselők szeretnék megakadályozni, hogy a fürdő működjön.

A balmazújvárosi fürdő épp egy hete nyitott meg, finoman szólva nem volt zökkenőmentes az út odáig:

Hiábavaló volt a sok áskálódás, végül megnyitott a balmazújvárosi fürdő külső része is