Rengeteg térkő érkezett a Tócóskertbe, Pósán László szerint tetszetős lesz a végeredmény

Helyi hírek

Varga András önkormányzati képviselő társaságában szemlélte meg Pósán László fideszes országgyűlési képviselő, hogy merre tart a tócóskerti felújítás.

Mint a felvételeken is látható, térkőből nem lesz hiány.

Már jól kivehetők a térkövekkel lerakott parkolóhelyek, melyek kialakítása a gépjárműpark számának emelkedésével állandó kérés a Tócóskertben élők részéről. A kivitelezők azon dolgoznak, hogy mihamarabb elkészítsék és átadhassák az új parkolókat a tócóskertiek számára. A munka jól halad, a végeredmény igen tetszetős lesz

– ígérte a lakosoknak Pósán László.

Ahogy arról korábban beszámoltunk Debrecen legnagyobb lakótelepén 100 ezer négyzetméternyi területet érint a Zöld Város Program kivitelezése. A beruházás 652 millió forintból valósul meg, amelyből 641 millió forint európai uniós támogatás. A befejezési határidő 2022 novembere – mondta Balázs Ákos alpolgármester  még 2022 januárjában.

Az akkori sajtótájékoztatón azt is elmondta, hogy a közterületeken menő utcabútorokat, különleges, több helyen fixen telepített páraoszlopokat helyeznek ki, és játszótereket, sportpályát újítanak fel, valamint kialakítanak egy kutyafuttatót is.