Gyereknapi villamost is indít Debrecenben a Vojtina Bábszínház – egész hétvégén programokkal várják a legkisebbeket

Helyi hírek Kultúra

Gyereknap alkalmából több helyszínen is találkozhatnak a legkisebb debreceniek a Vojtina csapatával. Május utolsó hétvégéjén gyereknap alkalmából több programot is kínál majd a bábszínház.
A Vojtina Színháztermében a Vas Laci című előadást nézhetik meg a gyerekek május 29-én, vasárnap délelőtt 10 órakor, a Játszószínházban pedig Babusgató című foglalkozással várják a kicsiket.

A játék keretében megismerkedünk legfiatalabb játszótársaink „természetrajzával”. Táncolunk, énekelünk, mesélünk, azaz babusgatunk. A foglalkozáson részt vehettek a gyereknapot megelőző pénteken, azaz 27-én 10 órakor is.

További különleges eseményeket is kínálnak:

május 28-án, szombaton, ha éppen az Aquaticumban jártok és fürdőztök, nagy valószínűséggel elcsíphetitek a Cirkusz Minimus! társulatát is. Ez a cirkuszi meglepetés, ami a gyereknap alkalmából kiköltözik a pihenőhelyre, délután 16 órakor lesz látható. Aki tehát ezen a napon jegyet vált az Aquaticumban, az a vízparti szórakozás mellett a Vojtina társulat cirkuszi műsorát is élvezheti a strand területén.

Nem marad ki a tömegközlekedés sem: az 1-es villamos járatain vasárnap a Vojtina bábjai teszik színesebbé és vidámabbá teszik az utazást.

Figyelem, figyelem! Gyereknap alkalmából kiszabadultak a színház falai közül a Vojtina Bábszínház bábjai, és a megszokott közönség helyett most az utazóközönség között vegyülnek el. Bőröndjeiket megragadva arra az elhatározásra jutottak, hogy tesznek egy kört a városban és közös játékba fognak az utasokkal. Nagyon unták már az épületben gubbasztást, most azt szeretnék, hogy akinek van kedve, csatlakozzon hozzájuk, és kerekedjen egy igazi gyereknap a villamoson is!

A mindenki számára ingyenes gyereknapi villamosok 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 és 17:00 órakor indulnak a Nagyállomásról. Gyerekversek, énekek, dalok és fura kakasok,
Táncoló balerinában gyönyörködnek az utasok!

Fotó: DKV

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft