Tömegbe szaladt a kislány az őt követő férfi elől Debrecenben

Helyi hírek

Sokakat érintő hátborzongató történetet osztott meg egy anyuka az egyik ismert debreceni közösségi csoportban pénteken. Tizenegy éves lányát egy padon ülő férfi szúrta ki magának a Vénkertben. A 40-50 év közötti férfi követni kezdte, majd az iskola előtt le is szólította. Szép kislánynak nevezte, majd megkérte, hogy menjen vele beszélgetni.

A megdöbbentő esetről az anyuka több részletet is elárult. Lánya a sötét hajú, barna nadrágot, fekete pólót, fekete hátizsákot viselő, 40-50 közötti férfi szavai után a közeli zebrához rohant a tömegbe, így nem esett bántódása. Azóta folyamatosan zokog. Az anyuka az iskola és a rendőrség segítségét is kérte az ügyben, reménykedik, hogy hamarosan pont kerül az eset végére. Íme a teljes bejegyzés:

 

A hozzászólások között döbbent szülő is megosztotta gondolatait. Természetesen sok az indulat. Vannak, akik a történtek után valamilyen önvédelmi / küzdősportra iratják be lányukat, mások még a boltig sem engedik el ilyen korú gyermeküket. Sokan arról beszlélnek, hogy hogyan lehet felkészíteni a gyerekeket ezekre az esetekre. Önöknek mi a véleménye, tanácsa?

Több ezer gyermekpornográf képet rejtegetett a debreceni pedofil: megszületett az elsőfokú ítélet

“Magyarország legbiztonságosabb nagyvárosa Debrecen” – szétszedték a kommentelők a fideszes képviselőt