Emberközelségbe kerültünk Varga Viktor raszta fürtjeihez – ilyen volt a 2022-es szoboszlói strandnyitó

Helyi hírek Party Zone

Strandszezon nyitó bulival tárta ki kapuit a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum április 30-án. Az este hat óra után kezdődő buli környékbelieken túl más város lakóit is vonzotta. Volt olyan, aki egyenesen Győrből érkezett a rendezvényre. A Mediterrán tengerpart Hajószínpadán fellépett a debreceni  Piruett Táncstúdió, Sipos F. Tamás, Janicsák Veca, DR BRS, Heincz Gábor Biga, és Varga Viktor.

A műsort a debreceni Piruett Táncstúdió növendékei kezdték meg lendületes műsorukkal. A tukános prémium zóna mögötti színpadon több korosztály is megmutatta tehetségét. Erről a szavak helyett tanúskodjanak inkább a képek.

 

A táncbemutató után egy sokak által ismert motoros pöfögött a színpadra. A nagydumás Sipos F Tamás természetesem nem hagyta otthon varázslatos tükrű Trabantját sem. A neki kiszabott időben az ismert kedvenceken túl Annie Lennox Sweet Dreams című dalának gitár riffekkel turbózott változatára is rázhatta a fejét a közönség.

Az Exotic egykori énekesét Janicsák Veca követte. Saját dalain túl ismert slágerekkel is tűzdelte műsorát. A labirintusból ismert hazai dalokkal vezette ki közönségét.

A Piramistól kölcsönzött, Ha volna két életemmel a szoboszlói strandon bulizók lelkét is megérintette.

Produkcióját párás szemek és DR BRS követte, aki ismert slágerekkel és a Tűzvarázslóval pörkölt oda a közönségnek. A színpad előtti tömeg a (Fekete) vonatra és felhőre is szállhatott pár percen belül.

Béres Attila szettjét Heinz Gábor (Biga) követte, aki 2022-es hangszereléssel álmodta meg a jól ismert retró slágereket. A közönség ritmusos tánccal hálálta meg az igényesen feldogozott, ütős dalokat.

Végül a közönség is megtanulta, hogy kell elengedni világszínvonalú műsort toló Gábort, hogy helyét Varga Viktor vegye át, aki nem kis meglepetést okozva Andrea Bocelli Time To Say Goodbye-ával kezdett, erősen magyarosan toltva végig az olasz dalt megmosolyogtató és megkapó pillanatokat váltogatva, de nem köszönt el rögtön.

Az utóbbi idők nagy slágere a Koccintós az este folyamán másodszor indította be a bulizókat. Ezúttal tőle egyenesen, korábban Heinz Gábor és DR BRS is közreműködött, akikkel közösen jegyzik a Pepe című sorozat betétdalát.

Az énekes rendesen megmozgatta a rajongókat többször is felszántotta a színpad előtti terepet, így kerültünk mi is fürtjei közelébe. Kérdéses, hogy a rajongók vagy ő lőtt több selfie-t a tömegben.

Ismert trackjein túl egy cirkuszi randevúval is meglepte a nagyérdeműt, mely az este legerősebb pillanatait hozta a Hófehér mellett. Aki csak arra várt megkapta, amit remélt. Az ég még mindig zöld a fű pedig kék Varga Viktor háza táján, a pultos lánynak pedig továbbra is mindent elhisz.

Cs. I.