Aszfaltozás Debrecen Nyíl utca bem tér hadházi út

Másfél hétig aszfaltoznak Debrecenben a Bem tér – Hadházi út – Nyíl utca csomópontban

Helyi hírek

Nagyfelületű aszfaltozás kezdődött a debreceni Bem tér – Nyíl utca – Hadházi út csomópontjának átépítési munkálataihoz kapcsolódóan – közölte az önkormányzat. A Hadházi útnak a Homok utca és Gyöngyvirág utca közötti, mintegy 100 méter hosszúságú szakaszán az elöregedett útburkolat is megújul.

A beruházáshoz szükséges bruttó 25 millió forintot az önkormányzat saját forrásból biztosítja – mondta el a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján Kiss Sándor, a terület önkormányzati képviselője 2022. április 19-én. A munkálatok ideje alatt ideiglenes forgalomkorlátozásokra lehet számítani az érintett útszakaszon, ezért a képviselő kérte a közlekedők türelmét, s azt, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett ideiglenes közúti jelzéseknek megfelelően közlekedjenek!

A nagy felületű útjavítás a Hadházi út említett szakaszán – az időjárási viszonyoktól függően – 2022. április 19-től várhatóan másfél hétig tart.

Az útfelújítás elsődleges célja az elöregedett aszfaltburkolat cseréje a közlekedés minőségének és biztonságának javítása érdekében.

Fotó: DMJVÖ