“Kurva gyenge” – durván leszólta az ellenzéki jelöltet Nyírmártonfalva fideszes polgármestere

Helyi hírek

Debrecenben és Létavértesen járt a hétvégén Salamon Gergő, Hajdú-Bihar megye 3. számú választókerületének ellenzéki jelöltje, Tasó László kihívója.

Salamont jobbikos párttársa Z. Kárpát Dániel is erősítette. Debrecenben a lakhatás problémáiról tartottak sajtótájékoztatót, majd Létavértesen beszélgettek az ott élőkkel: szóba került a torma, az elvándorlás és a környékre jellemző alacsony bérek kérdése is – derül ki az ellenzéki jelölt Facebook-bejegyzéséből.

Ez a performansz valamiért nagyon szúrhatta a nyírmártonfalvi polgármester szemét, így hát klaviatúrát ragadott a poszt alatt:

Gergoke ez kurva gyenge.Mi ez az óriási tömeg? Látom a fotósnak nagyon kellett kapaszkodni,hogy tizenhárom embert sikerüljön a fotóra varázsolni!

– írta a fideszes polgármester.

Salamon erre így reagált:

Tisztelt Polgármester Úr! Örülök, hogy figyelemmel követi az oldalamat! Illyen kommentekkel viszont leégeti Nyírmártonfalvát. Az ottani emberek becsületes, tisztelettudó emberek. Sajnálattal tapasztalom, hogy pont a polgármesterük nem az. Nem őriztünk együtt libákat, így hanyagoljuk Gergokézést, de még a Gergőkézést is!  Április 4. után úgyis Képviselő urazni fog…

Majd Filemon ismét odaszúrt:

Tisztelt Salamon G.!
Ön nem is képviselőjelölt még, leghamarabb a jövő héten vállhat azzá, de máris a nem létező “mentelmi jogára” hivatkozott, amikor összetűzésbe keveredett a rendőrséggel. Azt is látom, hogy a Magyar Országgyűlés Hivatalától kapott 340.000 Ft állami pénzt településeket lejárató kampányra és mások gyalázására használja, ami fölöttébb arcátlan. Valóban nem tegeződünk, bánom is, hogy ezt a megszólítást alkalmaztam. Barátok már egészen biztosan nem leszünk és valóban Nyírmártonfalván is szorgalmas, becsületes emberek élnek. Szerencsére meg is van a józan eszük, ezért az sem fordulhat elő, hogy önt április 4-e után bárki képviselő úrnak szólítsa! Már csak azért sem, mert rövidesen tájékozódni fognak a választók fölöttébb érdekes dolgairól, ezért is megdöbbentő, ahogyan sértegeti a közösségeket, jóravaló embereket, holott életében még munkahelye sem volt.
Részemről az üzenetváltásnak itt és most vége, mint ahogyan a közötünk lévő kommunikáció minden más formájának is.
FM
Nyfalva pm-je

Nyfalva pm-je sem tétlenkedett a hétvégén, mint Facebook-oldalán közölte, “Tasó László képviselő úr” csapatépítőjén vett részt.

Salamon Gergő nemrégiben Vámospércs polgármesterével, Ménes Andreával szállt vitába:

“Tasó képviselő úrnak a nyomába sem érhet!” – Alaposan összeszólalkozott az ellenzéki képviselőjelölt és Vámospércs polgármestere