Papp László

Papp László: a “baloldal” megfenyegette Debrecent, bezzeg a Fidesz KDNP…

Helyi hírek

Dörgedelmes Facebook-bejegyzést tett közzé Debrecen polgármestere, amelynek lényege: a “baloldal”-nak nevezett ellenzék szerinte csak rombol.

Még alig kezdődött el a választási kampány, de az egyesült baloldal már megfenyegette Debrecent. A Momentum valamelyik, kellően ismeretlen politikusa megüzente, hogy a baloldal választási győzelme esetén nem épül meg az új természettudományi múzeum Debrecenben.

Nincs kétségem afelől, hogy ha a baloldal alakítana kormányt, ez így is lenne, és nem ez lenne az egyetlen ilyen döntés. Ezzel szemben a Fidesz-KDNP vezette kormány kiemelten kezeli Debrecen fejlődését

– üzente a polgármester, aki Facebook-posztjában sorolja a döntően állami pénzből megvalósult és tervben lévő fejlesztéseket:

a Nagyerdő fejlesztési programja, Agóra Tudományos Élményközpont, Nagyerdei Stadion, nagyerdei strandfürdő, a Nagytemplom és a Református Kollégium felújítása, a nemzetközi iskola építése, a Zenede, valamint számos óvoda és iskola felújítása, vagy az öt évtizede megvalósításra váró Civaqua-program elindítása.