Kósa Lajos

Kemény vádakkal illette Kósa Lajost a csengeri örökösnő, így reagált rá a politikus

Helyi hírek

Két és fél millió forintra perli be Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselőt a “csengeri örökösnőként” ismertté vált P. Mária – értesült korábban a Blikk. Az asszony azt is szeretné elérni, hogy Kósa bocsánatot kérjen, amiért csalónak nevezte őt.

A lap friss beszámolója szerint az asszony a csütörtöki tárgyaláson több meredek kijelentést is tett a kormánypárti politikusról. Egyebek mellett azt állította: “Kósa Lajos annyira nem ismer engem, hogy heti szinten azért 10, 15 vagy 30 telefont is megengedett magának az SMS-ekkel együtt.”

Beperli Kósa Lajost a csengeri “örökösnő”

A tárgyalás fókuszában egy kölcsönszerződés állt, amely a sértett, tanúskodó felek szerint azt bizonyítja, pénzt adtak a nőnek az állítólagos mesés hagyatéka megszerzésére, ám az összeget sose kapták vissza. Mária viszont számtalanszor megismételte, hogy a dokumentumot ilyen formában biztos nem írta alá, sőt Izsák településen életében nem járt, ahol elvileg az irat keletkezett.

Azt mondta Kósa Lajos, írjam alá nyugodtan, ebből nem lesz semmi probléma, kell a könyveléshez, és úgyis jön a pénz a hagyatékomból és abból rendezni fogom

– mondta a csengeri örökösnő.

Kósa Lajos erre szűkszavúan annyit reagált, hogy a nőnek jogában áll valótlan dolgokat állítani – ezzel a jogával élt is -, és további kommentárt nem fűzne hozzá, mert nem akarja befolyásolni a bíróságot.