Több debreceni buszjárat is terelőútvonalon közlekedik szombaton

Helyi hírek

November 20-án, szombaton 06:00-tól a várhatóan 15:30-ig a Nagyerdei körút és az Egyetem tér csomópontjában villamospályaburkolat-felújítási munkákat végeznek. A kivitelezés ideje alatt a villamos-közlekedés zavartalan lesz. A munkákat két ütemben végzik, mely érinti az autóbusz-közlekedést.

I. ütem:

2021. november 20-án 06:00 és 10:30 között, a munkák első üteme alatt a 10-es, 10Y-os, 13-as és 24-es autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

A 10-es, 10Y-os és 13-as autóbuszok terelőútvonala a Nagyállomás/Segner tér irányába:

A járatok a Pallagi út – Nagyerdei körút (körforgalom) – Pallagi út – Móricz Zsigmond út – Dóczy József utca – Egyetem tér – Egyetem sugárút terelőútvonalon közlekednek. Az autóbuszok a Klinikák megállóhelyet nem érintik.

A 24-es autóbusz terelőútvonala a Doberdó utca irányába:

A járat a Nagyerdei körút – Pallagi út – Móricz Zsigmond út – Kartács utca terelőútvonalon közlekedik. Az autóbusz a Klinikák és a Dóczy József utca megállóhelyeket nem érinti.

II. ütem:

2021. november 20-án 10:30 és 15:30 között, a munkák második üteme alatt a 10-es, 10A, 10Y-os, 12-es, 13-as és a 22-es autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

A 10-es, 10A, 10Y-os, 12-es és a 13-as autóbuszok terelőútvonala a Tudáspark/Auguszta/Pallag irányába:

A járatok az Egyetem tér – Dóczy József utca – Móricz Zsigmond út – Pallagi út – Nagyerdei körút (körforgalom) – Pallagi út terelőútvonalon közlekednek. A járatok az Egyetem és a Klinikák megállóhelyeket nem érintik.

A 22-es autóbusz terelőútvonala a Kassai út irányába:

A járat a Kartács utca – Móricz Zsigmond út – Pallagi út – Nagyerdei körút terelőútvonalon közlekedik. Az autóbusz az Egyetemi sporttelep, Dóczy József utca, Egyetem és Klinikák megállóhelyeket nem érinti.

Az I. és a II. ütem ideje alatt a 23Y-os autóbusz mindkét végállomás irányába terelőútvonalon közlekedik.

A 23Y-os autóbusz terelőútvonala a Vámospércsi út, forduló irányába:

A járat a Kartács utca – Móricz Zsigmond út – Pallagi út – Nagyerdei körút terelőútvonalon közlekedik. Az autóbusz az Egyetemi sporttelep és a Dóczy József utca megállóhelyeket nem érinti.

A 23Y-os autóbusz terelőútvonala a Doberdó utca irányába:

A járat a Nagyerdei körút – Pallagi út – Móricz Zsigmond út – Kartács utca terelőútvonalon közlekedik. Az autóbusz a Dóczy József utca megállóhelyet nem érinti.

A járatok a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megállnak.

A DKV Zrt. köszöni az utasok megértését és türelmét.