Tehetséges debreceni fiatalok kaphatnak egyszeri juttatást, már lehet pályázni

Helyi hírek

A Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdetett olyan tehetséges, 14-19 év közötti debreceni fiatalok részére, akik a tudomány, a művészet, a technika, az oktatás, a sport vagy egyéb területen komoly teljesítményt értek el, s tehetségük további kibontakoztatásához, képességeik bizonyításához támogatást érdemelnek.

A közalapítvány pályázat alapján egyszeri juttatásként egyéni ösztöndíjat adományoz, mely által hozzájárul a kimagasló egyéni teljesítmény eléréséhez. A pályázat szempontjából tehetséges fiatalnak az tekintendő, aki a művészetben, a tudományban, az oktatásban, a technikában, a sportban vagy egyéb szakterületen rendkívüli és kimagasló tevékenységre képes, és azt eredményeivel már nyilvánvalóvá tette. A pályázat szempontjából debreceni fiatalnak az tekintendő, aki debreceni lakos, Debrecenben működő köznevelési intézmény tanulója, teljesítménye Debrecenhez kötődik.

Pályázni kizárólag online, a pályázati adatlap kitöltésével és a kötelező mellékletek feltöltésével lehet. Mindezt a koteles.andrea@ph.debrecen.hu email címre kell elküldeni. A szükséges dokumentumok itt érhetők el.

A pályázattal kapcsolatosan részletes információ az 52/517-707 telefonszámon, továbbá a koteles.andrea@ph.debrecen.hu e-mail címen kérhető.

A pályázat beérkezésének határideje: 2021. november 5. (péntek).