Szurkolói balhé: a Loki-ultrák szerint a fehérváriak viperával, könnygázzal támadtak

Helyi hírek Sport

Hosszú hetek és hónapok óta tartó fehérvári üzengetés és fenyegetés előzte meg a szombati, DVSC-MOL-Fehérvár FC elleni verekedést – számolt be Facebook-posztjában az Ultras Debrecen 1994.

Mint arról beszámoltunk, komoly balhé volt a nyílt utcán a Doberdó-Kartács utcák találkozásánál, és ennek az ott élők nem örültek.

A debreceni ultrák azt állítják, nem lakott területre szervezték a balhét (ezek szerint tényleg ustawka készülődött), de ez – nem az ő hibájukból – meghiúsult.

Csalódottan fogadtuk a döntésüket, de a sorsnak hála mégis sikerült a randevút megejteni, sajnos egy zsúfolt lakott területen. A fehérvári különítmény a buszról leszállva azonnal könnygázzal kezdett, majd viperák és más eszközök segítségével indultak a csatába. Közel 5 perc matek után a rendőrség megjelenése vetett véget a mókának. Köszönjük a fehérvári korrektséget! A nyugat nyíregye

– olvasható a szurkolói kemény mag bejegyzésében.

A poszt alatti kommentekből kiderül, hogy tényleg voltak diósgyőriek is a lokisták között, ez pedig azt jelenti, hogy újraéledt a barátság a két klub között.

Fotó: Ultras Debrecen 1994

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük