Több órát késnek a vonatok a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon

Helyi hírek

Többórás késések várhatók a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon felsővezeték-szakadás miatt – közölte a Mávinform szerda délután.

Hajdúszoboszló állomásnál teherutó okozott vezetékszakadást a vasúti átjáróban, emiatt nem járnak a vonatok Hajdúszoboszló és Kaba között. A helyreállítás több órát vesz igénybe. A menetrend szerinti közlekedés várhatóan csütörtök reggelre áll helyre.

Várhatóan 19 órától jelentős korlátozással, egy vágányon megindulhat a vonatközlekedés Hajdúszoboszló és Kaba között. Budapest, Cegléd, Szolnok felől a vonatok Püspökladányig közlekednek, Záhony és Nyíregyháza felől pedig Debrecenig. Püspökladány és Debrecen között pótlóbuszokkal lehet utazni.

A Volánbusz menetrend szerint közlekedő járatain 17 órától elfogadják a vasúti menetjegyeket és bérleteket Püspökladány, Kaba, Hajdúszoboszló, Ebes és Debrecen között. A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza útirányra megváltott vasúti menetjegyeket, pót- és helyjegyeket visszavonásig elfogadják a Budapest-Hatvan-Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza útirányon is – közölte a Mávinform.

(MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük