Koncertpillanatok a Campus csütörtöki napjáról

Helyi hírek Party Zone

Marsalkó Dávid szerint Debrecen a leghangosabb város. Igaza van? Szerintünk a csütörtöki napon bebizonyítottuk, hogy igen hangosan tudunk tombolni a koncerteken, legyen az Halott Pénz vagy az Intim Torna Illegál.

Akik bejutottak a Campus első napjára, így buliztak Horváth Tamásra és a Bagossy Brothers Company-re

Az Intim Torna Illegál turnéval búcsúzik a rajongóitól a nyáron, melyek a Campus fesztivál is állomása volt. A csapat egyik utolsó koncertje hatalmas tömegeket vonzott. Sokak sajnálják, hogy nem lesz több lehetőségük élvezni élőben a srácok zenéjét, viszont most még egy utolsót buliztak. A közönségben tombolók azt nyilatkozták, a koncert nem okozott csalódást, hatalmas beleellessél és hálával játszott a banda.

Nagyon köszönjük Nektek, hogy velünk voltatok, a rengeteg felejthetetlen pillanatot, a csillogó szemeket!

– olvasható az Intim Torna Illegál búcsúzú bejegyzésében a Facebookon, hasonló szavakkal búcsúztak a fesztiválon is.

Rögtön az Intim Torna Illegál után lépett fel a 30Y, akik tovább fokozták a hangulatot. Enikő úgy fogalmazta meg mennyire imádja őket, hogy

szerelmes vagyok beléjük, de leginkább az énekesbe, Beck Zoliba. Ugye milyen gyönyörű a haja?

“Debrecen a leghangosabb város?” – kérdezte a Halott Pénz koncertje alatt Marsalkó Dávid, majd az üdvrivalgás után kijelentette, ez így is van.

A Campuson mindig a Halott Pénz fellépését várom a legjobban. Szerintem ez az a koncert ahol mindenki a legjobban elengedi magát és nem törődve a külvilággal hatalmasat tombol addig amíg a srácok játszanak.

– mondta lapunknak Kitti, Máté is hasonló véleményen volt a bandáról:

Idén sem csalódtam, nagyon jól éreztem magam a koncert alatt, jó volt hallani a régi számaikat, de őrültem, hogy felhangzott két új szám is, személyes kedvencem a Gazdag vagy szegény.

Mások azt mondták Halott Pénz nélkül nincs fesztivál és nagyon jól érezték magukat.

A Paddy and The Rats ír kocsmazenét játszó zenekar közkedvelt a rockzenét hallgató emberek között. Jó volt látni, ahogy a közönség egy emberként ugrál, mindenkinek sikerült teljesen elengednie magát.

A Pál Utcai Fiúknál minden korosztály képviselte magát, a fiatalok ugyanúgy táncoltak, mint az idősebbek. Olyanok is megálltak hallgatni az előadást, akik előtte nem is ismerték a zenekart, csakúgy mint Niki:

Ha valaki megkérdezi tudom-e, hogy van Pál Utcai Fiúk című zenekar, tuti rávágom, hogy nincs. Leültünk pihenni két koncert között, akkor hallottam meg a zenekart, de nagyon tetszik, igazán hangulatosak a számaik.

A Mudfield a Sárrét egyik legközkedveltebb zenekara, nagyon sokan várták, hogy elkezdődjön a koncertjük. Voltak, akik Szeghalomról és környékéről érkeztek, hogy meghallgassák kedvenc, jól ismert bandájukat, de olyanok is akadtak, akik A Dalban hallották őket és kíváncsiak voltak élőben is a zenekarra.

Érdekel, milyen élőben hallani a srácok zenéjét. A Dalban nagyot szólt a Nincsen szerencsém című nótájuk, most azt várom a legjobban.

– mondta Attila a koncert előtt.