Leomlott egy romos épület fala a Domb utcában

Helyi hírek
Egy elhagyatott romos épület egyik fala leomlott hétfőn a debreceni Domb utcában. A ház mellett parkoló autóra estek a téglák. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet, majd a területet lezárták. A még meglazult részeket eltávolították – írja a megyei katasztrófavédelem.

A szolgálat szóvivője további eseményekről is  beszámolt a megyében:
Hétfőn délben a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a Honvédtemető utcába. Ott egy lehasadt faág veszélyeztette a gyalogos és közúti forgalmat. A faágat az egység eltávolította létrán keresztül motoros láncfűrésszel.
Hétfőn délelőtt Berettyóújfaluban, a Krúdy utca végében egy húsz méteres fa egyik ága lehasadt, a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel távolították el a fát.
Hétfő délután Biharkeresztesen, a Garabuczi Majornál száz méteres területen égett a száraz avar. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.
Hajdúböszörményben, a Losonczy István utcában egy fa a járdára borult, a forgalmat veszélyeztette. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük