A Budafok ellen nyert 3-1-re a Loki

Helyi hírek Sport

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a DVSC a telki edzőtáborban. A csapat a Budafok ellen nyert 3-1-re – írja a dvsc.hu.
Új, teszten lévő védővel, a 24 esztendős, francia-kameruni Sylvain Deslandes-dal és a frissen igazolt középpályással, az északmacedón-spanyol David Babunskival a soraiban kezdte szombaton Telkiben a DVSC az NB I-től idén búcsúzott Budafok elleni felkészülési találkozót. Az igazi nyári időben, 30 fokban rendezett meccsen nem léphetett pályára a keresztszalag-szakadást szenvedett Kundrák Norbert, a szeméremcsont-gyulladással bajlódó Bényei Ágoston, a húzódással küzdő Bévárdi Zsombor, valamint az Achilles-gyulladással kezelt Pávkovics Bence.

A találkozó gyors gólváltással kezdődött, a 4. percben egy eladott labda után Kovács Dávid egy távoli íveléssel szerzett vezetést a Budafoknak (0-1), amit az 5. minutumban Dzsudzsák Balázs remek passza után Sós Bence révén egyenlített ki a DVSC, a szélső balról, 11 méterről lőtt a hosszúba (1-1). A folytatásban is változatos volt a meccs, ha alkalom nyílt rá, mindkét csapat igyekezett gyorsan az ellenfél kapujához érni. A 21. percben ez Dzsudzsák Balázsnak sikerült, akinek 17 méteres lövését bravúrral védte Bese.

Az első félidő második felében inkább a Loki dolgozott ki lehetőségeket, a 30. percben egy szép támadás végén Sós Bence nem sokkal lőtt mellé, majd nem sokkal később ismét Dzsudzsák Balázs veszélyeztetett távolról. A 45. percben az előnyt is magához ragadta a DVSC, Kusnyír Erik tört előre, jól ugratta ki Bárány Donátot, akinek centerezését követően Sós Bence higgadtan használta ki a ziccert, így duplázott (2-1).

Szünet után Tomas Kosicky és Marko Nikolic kivételével egy másik Loki lépett pályára, Ugrai Roland és Soltész Dominik pedig már a játékrész elején célba vette a budafoki kaput. Ők nem találtak be, mint ahogy a 61. percben Szécsi Márk lehetősége sem végződött góllal, nem úgy a 69. perc eseménysora, amikor egy kavarodás után 8 méterről Tischler Patrik lőtt a hálóba (3-1).

A mérkőzés utolsó negyedében is a DVSC tartotta kontroll alatt a mérkőzést, azonban több találat már nem esett. A DVSC biztosan nyert, folytatja a munkát a telki edzőtáborban, szerdán pedig a Soroksárral játszik újabb felkészülési meccset.

Mesterszemmel

Huszti Szabolcs: Már a másodosztályban is nagy erényünk volt, hogy sok gólt szerzünk, örülök, hogy ezúttal is sikerült hármat lőni. Voltak jó momentumok a játékunkban, de jelenleg abban a fázisban vagyunk, amelyben a játékosok nem a legfrissebbek. Kisebb sérülések miatt mindkét félidőt emberhátrányban fejeztük be, de akkor is stabilak tudtunk maradni.

Felkészülési mérkőzés, Telki.

DVSC-Budafok 3-1 (2-1).

DVSC 1. félidő: Kosicky – Kusnyír, Nikolic, Deslandes, Korhut – Varga J., Dzsudzsák – Pintér, Babunski, Sós – Bárány. DVSC 2. félidő: Kosicky (Hrabina) – Poór, Nikolic, Baráth, Ferenczi – Bódi, Gyönyörű – Ugrai, Szécsi, Soltész D. – Tischler. Edzők: Huszti Szabolcs és Toldi Gábor.

Budafok: Bese – Margitics, Jagodics, Fótyik, Kotula, Nándori, Soltész I., Papp, Zuigeber, Szabó M., Kovács D. Csere: Horváth A., Szalai, Horgosi, Khiesz, Medgyes, Fekete, Micsinai, Farkas, Takács, Györe, Mervó. Edző: Boér Gábor.

Gól: Sós (5., 45.), Tischler (69.), illetve Kovács D. (4.).

Fotó: dvsc.hu

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft