Meccs közben esett össze egy játékos Józsán – Saját nyelve okozott fulladást

Helyi hírek Sport

A SOCCA Józsa Liga III. fordulóját rendezték meg, amikor a szerdai mérkőzés közben a Józsai SZTSE egyik játékosa összeesett a kapu előtt. Csapattársai és az ellenfél (Sinter FC) sportolói azonnal érezték, hogy nagy a baj. – írja a Debreceni Sportcentrum.

Szerdán sajnálatos esetnek lehettek tanúi a helyszínen tartózkodók. Mérkőzés közben a Józsai SZTSE egyik játékosa összeesett a kapu előtt, csapattársai és az ellenfél (Sinter FC) sportolói azonnal érezték, hogy nagy a baj.

A Józsai SZTSE elnöke, Őri Krisztián többedmagával lélekjelenlétről és talpraesettségről tett tanúbizonyságot, hiszen a nyelvét lenyelő játékoson néhány perc alatt, a sokadik próbálkozásra sikerült segíteni. A mentősök a gyors kiérkezés után kórházba szállították a játékost, aki saját lábán hagyta el a Józsa Grundot.

Krisztián elmondta, hogy sikerült beszélnie a fiatalemberrel, aki szerencsére jobban van, és több vizsgálat után jelenleg családja körében otthon pihen. Mindemellett mindenkinek köszöni a segítséget és nagyon hálás az egész csapatnak.

Fotó: Debreceni Sportcentrum

1 thought on “Meccs közben esett össze egy játékos Józsán – Saját nyelve okozott fulladást

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük