Átalakul a Vágóhíd utca közlekedése Debrecenben

Helyi hírek

Hosszú ideje nehézkes lehajtani a Vágóhíd utca felüljáróról. A nagy forgalom miatt gyakran a “híd” tetjén túl is áll a sor a Zsibogó felé. A helyzet oldására jobbra kanyarodó sáv épül a Vágóhíd utcán a Hajnal utca irányába – olasható a debrecen.hu-n.

Az átalakítás csaknem 100 millió forintból készül el kormányzati támogatással, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kezei között.

A munka ideje alatt az autósoknak forgalomkorlátozásra is számítaniuk kell, és akár kisebb torlódás is kialakulhat ezen a szakaszon tájékoztat a NIF.

“A kivitelezés ideje alatt a jelenleg meglévő egyenes-jobbra sávot napközben le fogják zárni, és a korlátozásokat a munkanapokon, a munkaidő végén feloldják majd. A közlekedés az egyik legfontosabb kérdés egy város életében, mely mindenkit érint. A városvezetés részéről az az egyértelmű szándék, hogy Debrecen forgalmát minél dinamikusabbá tegyük – tette közzé Papp László, Debrecen polgármestere közösségi oldalán.

Az átalakítás várhatóan 2021 augusztusára készül el. A tervek szerint ezzel párhuzamosan 147 méter hosszan gyalog és kerékpárút is épül.

Fotók: Papp László közösségi oldala

1 thought on “Átalakul a Vágóhíd utca közlekedése Debrecenben

  1. Mi kerül ebben 100 Millióba ??? Kinek a zsebébe vándorol vissza 10-15 %-ék ??? Ezért nem haladunk sehová ebben az országban. De remélem egyszer megfogják ezeket a szemeteket és vissza vesszük tőlük amit zsebre tettek !!! Addig is gondolkozzanak el és nézzenek a lelkiismeretükbe, hátha meglátják a rosszat. Vagy ez már itt is természetes, nem csak a szomszédoknál ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük