Sürgősen önkéntes diszpécsereket keres a Vöröskereszt

Helyi hírek

Telefonos szolgálatra toboroz önkénteseket a Hajdú-Bihar megyei Mentőállomásra a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete. A járvány elleni küzdelmet segítő feladatot teljesen biztonságos, elkülönített térben kell végezni. Aki teheti, most segítsen – kérik a vöröskeresztesek.

Most segíthetsz, küzdj a járvány ellen! – fontos, mégis egyszerű diszpécser-szolgálatra várja önkéntesek jelentkezését a Magyar Vöröskereszt Hajú-Bihar Megyei Szervezete a járvány elleni küzdelemhez. Az önkéntesek feladata, hogy telefonon tájékoztassák a mentők érkezéséről a Covid-19 tesztelésre otthonukban várakozókat. A munka helyszíne az Országos Mentőszolgálat Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének állomása (Debrecen, Külsővásár tér 14.), ahol elkülönített, fertőtlenített zárt térben, teljes biztonságban végezhetik munkájukat a segítők.

Óriási és sürgősen szükséges segítség ez, mert a Mentőszolgálatnak minden emberi erőforrását be kell vetnie a járvány elleni küzdelemben.

Légy önkéntes ezekben a nehéz időkben!

Az önkéntesek jelentkezését a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének elérhetőségein várják: a debrecen@voroskereszt.hu e-mailcímen vagy munkaidőben az 52/ 414-321, 70/933 8396 ételefonszámokon.