Forgalomkorlátozások lépnek életbe péntek reggeltől Debrecenben

Helyi hírek

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a járművezetőket, hogy 2020. október 30-án 8 órától november 1-jén 22 óráig ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe Debrecenben.

A Benczúr Gyula utcán a Hadházi úttól a Debreceni Köztemető II. bejáratáig minden jármű forgalma tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket, személyszállító taxikat, valamint virágárusításra engedéllyel rendelkező járműveket. A korlátozás a mozgáskorlátozottakra és azokat szállító gépjárművekre is vonatkozik!

Az Ady Endre sugárút – Nagyerdei körút és a Debreceni Köztemető II. bejárata közötti útszakasza – a Köztemető II. bejárat irányából egyirányúsításra kerül, a Nagyerdei körút irányából az Ady Endre sugárútra behajtani tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket. A korlátozás a mozgáskorlátozottakra és azokat szállító gépjárművekre is vonatkozik!

A Benczúr Gyula utca – a Pallagi úttól a Debreceni Köztemető II. bejáratáig – egyirányúsításra kerül, a jelzett útszakaszra a Pallagi út felől lehet behajtani, távozni az Ady Endre úton lehet.

A Hadházi út és a Benczúr Gyula utca kereszteződésével szemben kialakított buszfordulóban – a virágárusításra engedéllyel rendelkező járművek kivételével – járművekkel behajtani tilos.

2020. október 30-án 6 órától november 1-jén 22 óráig az alábbi megállási és várakozási tilalmak lépnek érvénybe:

A Benczúr Gyula utcán a Hadházi úttól a Debreceni Köztemető II. bejáratáig az úttest mindkét oldalán, továbbá a Benczúr Gyula utcán a Pallagi út és az Ady Endre sugárút közötti szakaszán – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos.

Az Ady Endre sugárút – Nagyerdei körút és a Debreceni Köztemető II. bejárata közötti útszakasz mindkét oldalán megállni és várakozni tilos, mely tilalom az útpadkán történő várakozásra nem terjed ki.

A 4-es számú főút 228-as kilométerszelvényében az úttest mindkét oldalán – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos.

A Hadházi út páros oldalán – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos.

A Futó utcán, a vasúti átjárótól az Apafája utcáig az úttest mindkét oldalán – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük