Megyeri Csilla 11 év után átvehette diplomáját a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen

Helyi hírek

A karrierje is innen indult. Egy kormányrendeletnek köszönhetően Megyeri Csilla is átvehette diplomáját, amelyet eddig nyelvvizsga hiányában nem kaphatott meg. 11 évet várt erre, és boldogan osztotta meg közösségi oldalán a nagy eseményt:

Tegnap átvettem a diplomámat (11év után) – tudom, picit szégyen is valahol, hogy nem voltam képes ennyi idő alatt az írásbeli nyelvvizsgámat megszerezni (a szóbeli elsőre sikerült anno), viszont annyiszor neki ugrottam a felkészülésnek: két sikertelen írásbeli után szorgalmasan jártam magántanárhoz, aztán félbehagytam…, majd újra neki kezdtem, aztán u.ezt kb. 3x megugrottam az évek alatt, majd halogattam…, tologattam. Nem használtam a nyelvet, és kezdhettem mindig, mindent “elölről”. Na ebben nem voltam igazán kitartó. A szüleim annyiszor cseszegettek miatta. Most a járvány helyzetnek és az magyar kormány rendeletének köszönhetően megkaptam én is

– írta Instagram-oldalán Megyeri Csilla, majd az egyetem homlokzatán is olvasható feliratot idézt rajongóinak: “Imádkozzál és dolgozzál!”

https://www.instagram.com/p/CGXIJ5nHK5a/?utm_source=ig_embed

Megyeri Csilla az Alföld Televízión futó Púder egyik adásával szerzett országos hírnevet, amikor így konferálta fel a műsort:

Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink. Tartsanak velünk!

Megyeri ezek után bocsánatot kért, és elmondta, hogy nem akart megbántani senkit, a kritikákra viszont magasról tojik.