Megyeri Csilla 11 év után átvehette diplomáját a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen

Helyi hírek

A karrierje is innen indult. Egy kormányrendeletnek köszönhetően Megyeri Csilla is átvehette diplomáját, amelyet eddig nyelvvizsga hiányában nem kaphatott meg. 11 évet várt erre, és boldogan osztotta meg közösségi oldalán a nagy eseményt:

Tegnap átvettem a diplomámat (11év után) – tudom, picit szégyen is valahol, hogy nem voltam képes ennyi idő alatt az írásbeli nyelvvizsgámat megszerezni (a szóbeli elsőre sikerült anno), viszont annyiszor neki ugrottam a felkészülésnek: két sikertelen írásbeli után szorgalmasan jártam magántanárhoz, aztán félbehagytam…, majd újra neki kezdtem, aztán u.ezt kb. 3x megugrottam az évek alatt, majd halogattam…, tologattam. Nem használtam a nyelvet, és kezdhettem mindig, mindent “elölről”. Na ebben nem voltam igazán kitartó. A szüleim annyiszor cseszegettek miatta. Most a járvány helyzetnek és az magyar kormány rendeletének köszönhetően megkaptam én is

– írta Instagram-oldalán Megyeri Csilla, majd az egyetem homlokzatán is olvasható feliratot idézt rajongóinak: “Imádkozzál és dolgozzál!”

View this post on Instagram

Gondolkodtam, hogy megosszam-e veletek, de minden barátom azt mondta, hogy valakinek még így sincs.🤷🏻‍♀️ Plusz ettől függetlenül így is volt.👏🏼👏🏼👏🏼🙈😀 Én is abba a százezerbe tartozom..🙋🏻‍♀️😬👩🏻‍🎓 Tegnap átvettem a diplomámat (11év után) – tudom, picit szégyen is valahol, hogy nem voltam képes ennyi idő alatt az írásbeli nyelvvizsgámat megszerezni (a szóbeli elsőre sikerült anno), viszont annyiszor neki ugrottam a felkészülésnek: két sikertelen írásbeli után szorgalmasan jártam magántanárhoz, aztán félbehagytam…, majd újra neki kezdtem, aztán u.ezt kb. 3x megugrottam az évek alatt, majd halogattam…, tologattam. Nem használtam a nyelvet, és kezdhettem mindig, mindent “elölről”. Na ebben nem voltam igazán kitartó.🥴 A szüleim annyiszor cseszegettek miatta.😌 Most a járvány helyzetnek és az magyar kormány rendeletének köszönhetően megkaptam én is.🙏🏼 Ettől függetlenül mindig is bennem volt a tudat, hogy becsületesen tanultam, sikeresen leállamvizsgáztam, a szakdolgozatomat jelesre abszolváltam, van egy fél nyelvvizsgám😅 – és “csak”a másik fele miatt nincs a kezemben a keményfedeles oklevél -… és??! Enélkül is boldogultam/boldogulok az életben. Eltudtam helyezkedni a szakmámban, 5évig dolgoztam is benne. Tegnap óta sem változott semmi… persze jó érzés volt a kezembe fogni.😍 Egy jót mosolyogtunk a TO-n dolgozó hölgyekkel, nosztalgiáztunk az akkor még főiskolás élményekről majd azonnal felhívtam Anyukámat. Szerintem megnyugodott.🙈😂❤️ Persze nem teljesen példaértékű ez! De ez az én rövid történetem… Semmi sem történik véletlenül.🙏🏼 Papírok nélkül is szerelem a szerelem, a tudás hatalom, és még hosszasan sorolhatnám… viszont a fiataloknak üzenem: a nyelvtudás manapság hatalmas kincs – tanuljatok minél több nyelvet és szívjátok magatokba a tudást!🙏🏼👩🏻‍🎓👨🏼‍🎓☺️ Ohhh, és még valami, ami az egyetem homlokzatán is olvasható: “Imádkozzál és dolgozzál!” 🙏🏼🏛☝🏼

A post shared by CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) on

Megyeri Csilla az Alföld Televízión futó Púder egyik adásával szerzett országos hírnevet, amikor így konferálta fel a műsort:

Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink. Tartsanak velünk!

Megyeri ezek után bocsánatot kért, és elmondta, hogy nem akart megbántani senkit, a kritikákra viszont magasról tojik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.