A Tatabányával csap össze a DVSE a 15. helyért

Helyi hírek Sport

Péntektől vasárnapig rendezik meg Budapesten a Magyar Kupa végjátékát. A debreceniek péntek délben a Tatabányával csapnak össze a 15. helyért – írja a debreceni klub közleményében.

Az idei sorozatban egyik csapatnak sem termett sok babér. A TVSE a három fordulós csoportkörben egyszer sem tudott nyerni, kilenc mérkőzésükből a legszorosabb eredmény a Szentes elleni 11-7-es vereség volt.

A DVSE szintén pont nélkül zárta a csoportkört, viszont többször is hajszálon múlott a pontszerzés. Az első körben a Szentes ellen az utolsó percekben ment el a hajó, a legbosszantóbb vereséget viszont a harmadik játéknapon szenvedte el Miroslav Bajin együttese.

Miroslav Bajin – Fotó: Derencsényi István

A Szeged elleni találkozón egy védelmi hiba után az utolsó másodpercben szerezték meg a mindent eldöntő győztes gólt a Tisza-partiak.

Habár sok tétje nincs a mérkőzésnek, az együttes szépen búcsúzna a Magyar Kupától.

Miroslav Bajin vezetőedző nyilatkozata a mérkőzés előtt:

„Természetesen nem vehetjük félvállról ezt a találkozót sem, akár van tétje, akár nem. Szeretnénk nyerni, de azt fontos megjegyeznem, hogy nem szeretnénk kiteregetni az ütőkártyáinkat a Tatabánya ellen, hiszen azokat majd a bajnokságra tartogatjuk. Egy hasznos edzőmérkőzésként tekintünk a meccsre, hiszen a lényeg a bajnokság.”