A Krúdyban, a Zrínyiben és a Művészetiben is van koronavírusos

Helyi hírek

Nyíregyháza több középiskolájában és általános iskolájában is találtak igazoltan koronavírusos diákokat, illetve dolgozókat. Az iskolák saját honlapjukon tették közzé az adatokat.

A nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégiumban 2 fő fertőzött tanuló van és 41 diák került karanténba, a Krúdy Gyula Gimnázium diákjai közül 7-en koronavírusosak, de itt nem írnak a karanténban lévők számáról. A Nyíregyházi Művészeti Szakgimnáziumban 1 tanuló és 1 dolgozó szerepel a fertőzöttek listáján, 59 tanuló és 4 dolgozó van karanténban a szeptember 17-ei adatok alapján.

Az általános iskolák közül egy példa, a Móricz Zsigmond Általános Iskolában 1 fő fertőzött dolgozóról lehet tudni, míg a kertvárosi tagintézményében ketten vannak hivatalos karanténban a dolgozók közül a honlap információi alapján.

A nyírpazonyi Színi Károly Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában 3 tanuló koronavírusos, szeptember 16-tól az intézmény negyedik és hatodik osztálya átállt a tantermen kívüli digitális munkarendre. További két vidéki, de a Nyíregyházi Tankerületi Központhoz tartozó iskolában ütötte fel a fejét a koronavírus a bárki számára elérhető tájékoztatók szerint. A Tiszalöki Kossuth Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában 1 tanuló, az Ibrányi Árpád Fejedelem Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában pedig 1 alkalmazott fertőződött meg – írja a nyiregyhaza.hu.