Kiharcolta a Jobbik: újra megerősített felfestést kapott egy Csapó utcai zebra

Helyi hírek

Néhány önkormányzati képviselő szerinte nem más, mint gombnyomogató.

Néhány hónapja egyeztetett közlekedésbiztonság témájában Balázs Ákos alpolgármesterrel a jobbikos Herpergel Róbert. Akkor nehezményezte, hogy a 2016-os csőtörés miatti útburkolat csere során, a Csapó utcai zebra megerősített felfestése nem került vissza. Néhány dologban sikerült közös nevezőre jutniuk.

Ennek az első eredménye már látható a Csapó utca egyik zebráján, ami újra megkapta a megerősített felfestést. Ennek köszönhetően a zebra éjszaka is jobban látható, az autósoknak is hamarabb eszébe jut az elsőbbségadási kötelezettségük. Látható, hogy jobbikosként a közgyűlésen kívülről is lehet eredményeket elérni. Illetve az is látható, hogy néhány ̶ö̶n̶k̶o̶r̶m̶á̶n̶y̶z̶a̶t̶i̶ ̶k̶é̶p̶v̶i̶s̶e̶l̶ő̶ gombnyomogató tevékenysége egy forintot sem ér.
Van még bőven tennivaló, így nem állhatunk meg

– írja közösségi oldalán a debreceni jobbikos politikus.

Újra megerősített felfestést kapott egy Csapó utcai zebra

Nyár elején tájékoztattam a sajtót arról, hogy Balázs Ákos alpolgármesterrel egyeztettem közlekedésbiztonság témájában. Akkor nehezményeztem, hogy a 2016-os csőtörés miatti útburkolat csere során, a Csapó utcai zebra megerősített felfestése nem került vissza. Néhány dologban azonban sikerült közös nevezőre jutnunk. Ennek az első eredménye már látható a Csapó utca egyik zebráján, ami újra megkapta a megerősített felfestést. Ennek köszönhetően a zebra éjszaka is jobban látható, az autósoknak is hamarabb eszébe jut az elsőbbségadási kötelezettségük. Látható, hogy jobbikosként a közgyűlésen kívülről is lehet eredményeket elérni. Illetve az is látható, hogy néhány ̶ö̶n̶k̶o̶r̶m̶á̶n̶y̶z̶a̶t̶i̶ ̶k̶é̶p̶v̶i̶s̶e̶l̶ő̶ gombnyomogató tevékenysége egy forintot sem ér. Van még bőven tennivaló, így nem állhatunk meg.

Közzétette: Herpergel Róbert – 2020. augusztus 24., hétfő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük