Koronavírusossal tárgyalt, karanténba került az újfehértói polgármester

Helyi hírek Ország
Koronavírus

Múlt héten koronavírusos beteggel tárgyalt az újfehértói polgármester Hosszú József, ezért ő is karanténba került. Újfehértón egy augusztus 1-i, az önkormányzat egyik helyiségében tartott magánrendezvény után mindenki házi karanténba került, miután azon egy koronavírussal fertőzött is részt vett – számolt be a HVG.

Hosszú azt írta, ő ezen nem volt ott, munka során került kapcsolatba a fertőzött emberrel múlt hét elején.

Ma reggel értesített a Népegészségügyi Főosztály, hogy egy olyan személynek, akivel a múlt héten tárgyaltam pozitív lett a koronavírus tesztje. Én nem vettem részt az augusztus 1-jei rendezvényen, munka során kerültünk kontaktba múlt hét elején. Nem beteg vagyok és tüneteim sincsenek, de házi karantént ír elő a jogszabály. Azokra, akik velem kapcsolatba kerültek, nem vonatkozik semmi előírás, mivel ők nem koronavírusos beteggel kerültek kapcsolatba, csak kontaktszeméllyel

– írta ki a Facebookra a polgármester. Hozzátette, családjával eddig is betartottak minden megelőző intézkedést, ám mivel sok emberrel kerül kapcsolatba, számított rá, hogy elkapja a betegséget.

Már eddig is rengeteg rosszindulatot kaptunk családommal ok nélkül, megkérem a negatívan megnyilvánulókat saját oldalukon tegyék meg! Vigyázzanak/vigyázzatok Magatokra!

– fűzte hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.