Húsvéti húsadományokat osztogatott a debreceni polgármester

Helyi hírek

Meglepetés húsvéti ajándékot vitt a Család- és Gyermekjóléti Központ dolgozóinak, valamint a telefonos ügyfélközpont munkatársainak Papp László polgármester 2020. április 8-án. Azok kaptak húsvéti húscsomagot, akik hetek óta a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került debrecenieknek segítenek.

Március közepén hozta létre az önkormányzat azt a telefonos ügyfélközpontot, ahol három telefonszámon várják a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került debreceniek hívását. Március 18-a óta naponta többszáz hívás érkezik az Új Városházára, ahol az önkormányzat munkatársai segítenek a telefonálóknak. Azokkal, akik telefonon a bevásárlásban vagy a gyógyszerek kiváltásában kérnek segítséget, a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai veszik fel a kapcsolatot.

A Család- és Gyermekjóléti Központban, az önkormányzat telefonos ügyfélközpontjában vagy sofőrként dolgozó 140 segítőnek ajánlott fel a Városi Segélyalapon keresztül húsvéti húsadományt – debreceni pároskolbászt, hurkát, füstölt sonkát, virslit – a debreceni Hajdúhús Kft. Az egymillió forint értékű adományt Papp László polgármester adta át.

Fotó: Miskolczi János