Újra férjhez ment a Kósa Lajost 1300 milliárd forinttal bepalizó csengeri örökösnő

Helyi hírek Ország

Újra férjhez ment a korábban Sz. Gábornéként ismertté vált csengeri örökösnő – írja a Magyar Narancs.

A nő néhány éve azzal kecsegtette Kósa Lajost, hogy 1300 milliárd forintos vagyont örökölt, és befektetési tanácsokkal fordult a politikushoz. Kósa még egy megállapodást is aláírt közjegyző előtt. Kósa Lajos utóbb elismerte a dokumentum valódiságát, de csalónak nevezte Sz.-nét, aki elmenekült az országból, végül Svájcban fogták el, majd kiadatása után, hazahozták, őrizetbe vették és letartóztatták. 368 millió forintnyi csalással gyanúsították meg, majd zárolták a vagyonát.

A börtönből tavaly júniusban engedték ki, bűnügyi felügyeletbe (házi őrizetbe) került, így hazatérhetett csengeri otthonába.

Ügyét eddig tragikus események kísérték (egy év különbséggel férje és a fia is öngyilkos lett), a Magyar Narancs riportja most viszont egy abszurd fordulatról számol be.

Öngyilkos lett a Kósa Lajost megkörnyékező csengeri örökösnő fia

Helmeczy László, a nő ügyvédje ugyanis elárulta, ügyfele jelenleg Fehérgyarmaton él, de már kérvényezte, hogy bűnügyi felügyeletét tegyék át Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből Budapestre, időközben ugyanis újra megházasodott, és férje révén a fővárosba kíván költözni. A férje Pólus Péter volt milliárdosa nő ellen indított büntetőügy egyik tanúja, akit a nyomozó hatóság már kétszer kihallgatott. Azzal viszont, hogy házastársakká váltak, megtagadhatja, hogy a feleségéről tanúvallomást tegyen.

Pólus Péter korábban Sz.-né gyermekének keresztapjaként hivatkozott magára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.