Meghosszabbították a Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíj-pályázatának benyújtási határidejét

Helyi hírek

A Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíjprogramjában való részvételre kiírt pályázat benyújtási határideje – minden egyéb pályázati feltétel változatlanul hagyása mellett – 2019. november 30-ra módosult.

A Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíj-programja október elsejétől elérhető a debrecen.hu oldalon. Az iskola vezetésége várja azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik szeretnének egy nemzetközileg több évtizede elfogadott és elismert oktatási rendszerben tanulni.

Átadták Debrecenben a 3,8 milliárd forint közpénzből épített különleges nemzetközi iskolát

Az ösztöndíjprogram célja, hogy lehetőséget teremtsen az International School of Debrecen képzési programjaiban való részvételre azon tehetséges, legalább 10 éves debreceni diákok számára, akiknek anyagi helyzete ezt nem tenné lehetővé.

A pályázati adatlapot és annak mellékleteit Debrecen Megyei Jogú Város Jegyzőjének címezve, egy példányban lehet benyújtani, postai úton Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Intézményfelügyeleti Osztálya címére (4026 Debrecen, Kálvin tér 11.), vagy személyesen, zárt borítékban ugyanezen cím I. emelet 106. irodában. A borítékon kérjük tüntessék fel a „Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíj pályázat” megjelölést.

A frissen átadott debreceni magániskolába íratta gyerekét Debrecen polgármestere

A pályázat részletes kiírása és a jelentkezési lap elérhető ezen a linken.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban telefonon információ kérhető: 

  • technikai kérdésekben az 52/517-859 telefonszámon, illetve 
  • szakmai kérdésekben az osztondij@isd.debrecen.hu vagy +3630/7937586 telefonszámon.