Brutálisan megaláztak és összevertek társai egy nádudvari lányt – videóra vették (18+)

Helyi hírek Ország

Videóra vették, ahogy egy lánybanda Nádudvaron brutálisan megalázza és megveri társukat. A felvételt az RTL Klub Híradója tette közzé.

A videón az látható, ahogy a vérző orrú lány egy idő után sírva könyörög, hogy hagyják már abba a verést. Lelki megaláztatásokat is el kellett szenvednie: kutyának nevezték, és úgy is kellett viselkednie, majd azt parancsolták neki, üsse pofon a támadóját – így már lett indíték arra, hogy ő tízszer nagyobbat kapjon vissza.

A település életét felforgatták a február végén történtek. A lány kórházba került, a rendőrség eljárást indított.

4 thoughts on “Brutálisan megaláztak és összevertek társai egy nádudvari lányt – videóra vették (18+)

  1. Rohadjanak meg az Ilyenek…Gyász Keresztet dugni a seggükbe,hogy a szàjukon jöjjön ki…Nyomorult szarházi kis ribancok….Tiszta szívemből kívánom nekik hogy dupla fàjdalmat,lelki terrort és a meg felelő bünetésüket kapják…..U.I. Ha az én gyerekeim lennének,már nem lennének…Szarrá verném a fejüket..

  2. Szegény làny 😣 hogy a jo isten szomortsa meg ôket örökre !!!! Rak ki ette a gyomrukat Hogy lehet ilyet csinalni es meg hozzà nem egy üti hanem tobben csoro kis lany sirva mondja nem akar az anya mellé kerülni remelem meg kapjak az iteletet egy csokiert be visznek ha lop az ember ilyenert hosszu borton jar es ugyan ez az élmény
    !!!

    Tiszta szìvembōl kìvànok kis csaj sok eröt kitartast spartai voltal vegsokig ki birtad amit müveltek veled de vissza mér mindenkinek az itélet remelem ha oda jutsz ezt olvasod es akkor mar az elkôvetöid sorba kapjak ami nekük jàr !!!!!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.