Debreceni szépség lehet a Wizz Air nagykövete

Helyi hírek

Szavazást indított el a Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága. A 4. WIZZ Nagykövet Program nyilvános online szavazás végén kiderül, ki képviseli majd a légitársaságot két éven keresztül. Hazánkban az utolsó megmérettetésen kilenc gyönyörű lányra teheti le bárki a voksát.

A Wizz Air utasai és online követői június 9-én délig szavazhatnak a Wizz Air Facebook-oldalán elérhető alkalmazás segítségével, melyben 83 döntőbe jutott jelölt közül választhatják ki minden ország nagyköveteit. Három nagykövet képviseli azokat az országokat, ahol a Wizz Air több bázist is működtet, míg az egy bázissal rendelkező országokból két-két nagykövetet választanak. Magyarországon nyolc budapesti és egy debreceni jelölt jutott döntőbe.

Debrecent a 23 éves Pavalacs Nikolett képviseli, aki jelenleg a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának végzős hallgatója.

Mint bemutatkozásában írja, szerencsére 2015 júniusában rátalált arra, amire titkon mindig is vágyott: lehetősége adódott jelentkezni a Wizz Airhez légiutas-kísérő pozícióba. Élete egyik legjobb döntését hozta meg akkor, amikor úgy döntött, hogy belevág. A kezdeti kihívások mellett is változatlan maradt a lelkesedése, és ma már biztos abban, hogy ezen a pályán szeretne maradni.

Úgy gondolja, minden kislány álma, hogy egyszer kipróbálhassa magát légiutas-kísérőként. Szerencsésnek mondhatja magát, hogy neki ez a lehetőség megadatott, sőt, most talán beléphet azok közé, akik WIZZ nagykövetként képviselhetik légitársaságunkat.

Igazán nagy büszkeséggel töltené el, ha helyiként egyszerre lenne lehetősége képviselni a Wizz Airt és Debrecent. Szeretné megmutatni, hogy Kelet-Magyarország megannyi látnivalóval és lehetőséggel büszkélkedhet, amelyekre érdemes figyelmet fordítani.