tűzijáték Debrecenben

Lesz tűzijáték Debrecenben!

Helyi hírek

Úgy tűnik, idén sem marad tűzijáték nélkül a Debreceni Virágkarnevál közönsége. Bár az időjárás napközben a lehető legmostohább arcát mutatta, estére kedvező fordulat várható.

Képek a 2015-ös Debreceni Virágkarneválról >>

 

A 46. Debreceni Virágkarnevál biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzshöz eddig érkezett meteorológiai előrejelzések szerint Debrecenben a tűzijáték biztonságos körülmények között megtartható – írja sajtóközleményében a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft.

Először a Karneváléj, a debreceni karnevál impozáns gálaműsora kezdődik 19.30-kor  a Nagyerdei Stadionban. (Kapunyitás: 18.30-kor. A látványos, két óra időtartamú gálaműsort a nemzetközi pop-élet közkedvelt előadója, Dr. Alban 20 perces) koncertje zárja.

A tűzijáték este 10 órakor az Egyetem téren kezdődik. Azt követően pedig a legmenőbb hazai DJ-k, többek között Dj Németi, Dj Stammer, Dj William szórakoztatják a közönséget hajnal 1 óráig.

Debrecenben a legfrissebb előrejelzések szerint tovább vékonyodik a felhőzet, este rövid ideig tartó gyenge eső, zápor már csak minimális valószínűséggel fordulhat elő a kora esti órákig. Olykor megélénkülhet a szél. A hőmérséklet csúcsértéke ma este 16 fok körül várható.