Egyetlen készülék többféle feladatra? Ismerd meg a háztartási gőztisztítót!

Gazdaság

Vajon melyik takarítóeszköz képes arra, hogy hatékonyan részt vegyen az otthonod takarításának minden feladatában? Nem “csupán” ragyogó környezetet varázsol, hanem valóban tiszta, baktériumoktól és vírusoktól mentes, egészséges lakóhelyet teremt a számodra.

Ez a háztartási gőztisztító készülék, ami méltán érdemes rá, hogy bemutatkozzon. A titkok feltárásában pedig nem más lesz segítségünkre, mint a takarítógépek szakértőjeként ismert német Kärcher márka magyarországi képviselője, a Kärcher Center Marclean.

Sokoldalú segítség a háztartásban

Ki ne szeretne hamar végezni a nagytakarítással? Mindezt gyorsan, kényelmesen és alaposan. Ugye, milyen ígéretesen hangzik? A Kärcher most lehetővé teszi, hiszen a háztartási gőztisztító segítségével hatékonyan tisztaságot varázsolhatsz, miközben a baktériumok 99,99%-át is elpusztíthatod. Ráadásul drága és káros vegyszerek nélkül!

A Kärcher Center Marclean háztartási gőztisztítóját bátran bevetheted a konyha kitakarításakor, a vizes helyiségek vízkőtelenítésénél, a padló makulátlan tisztításánál, a fertőtlenítés során vagy akár vasaláskor is. Egyetlen készülék, ami sokféle feladatot levesz a válladról. Fogadjunk, mostanra veszettül kíváncsi vagy, hogy mi okozza a mindent elsöprő hatékonyságot.

A gőztisztító fegyvere a baktériumok és vírusok ellen

Igen, a koronavírus ellen is hatékony! Sőt, elpusztítja minden burokkal rendelkező vírus – így az influenza – 99,999%-át. Ezek után már meg sem lepődsz azon, hogy a csempéken, tükrön, főzőlapon található baktériumok 99,99%-át is eltávolítja. A pórusok mélységéig ható tisztaságot varázsol, vegyszerek nélkül.

Mégis mi lehet a Kärcher háztartási gőztisztítók titka? Joggal merül fel benned a kérdés. A válasz pedig pofonegyszerű: a forró vízgőz. Pontosan, jól látod: a nagy varázslatot a gőzzé átalakult csapvíz idézi elő. Nem is akárhogyan, de ez már a készülék zsenialitása: a magas hőmérsékletű gőzt a nagy teljesítményű fúvókákon kersztül erőteljesen fújja ki a kezelendő felületre, amit a magas hőfokra felhevített mikroszálas kendők tovább fokoznak.

Változatos kínálat, megbízható szerviz

A gőztisztító gépek EasyFix sorozata számos változatban és tartozékkal kapható. Csak kívánnod kell egyet, és máris elérhető a vasalásra alkalmas “Iron” változat, a forróvíz-adagoló, a gőzmennyiség-szabályozó vagy akár a padlótisztító fej. Egyes modellek extra gyors felfűtési idővel vagy automatikus vízkőtelenítővel rendelkeznek.

A Kärcher Center Marclean széles választékban kínál takarítógépeket: eladásra és bérlésre egyaránt. Sőt, szükség esetén szervizt is biztosít a meghibásodott készülékek számára, így nem kell attól tartanod, hogy magadra maradsz egy esetleges probléma esetén. Fordulj bizalommal a szakértőkhöz!