Az oDEon Egyetemi Színházban vendégeskedik a Tankcsapda

Egyetem

A tervezetthez képest egy héttel korábban kezdődik a Könnyű?zenész életek című beszélgetős programsorozat az oDEon Egyetemi Színházban.

Az első vendég Debrecen és az ország egyik legnépszerűbb rockzenekara, a Tankcsapda lesz. Őket háromhetente közkedvelt és gazdag zenei életúttal büszkélkedő zenészlegendák követik majd a sorban.

A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Könnyűzenei Intézete és az oDEon színház közösen indítja a különleges és egyedülálló programot, melyben népszerű magyar zenészeket szólaltatnak meg, de ezúttal nem a hangszerek segítségével. A beszélgetéseken talán még soha nem hallott történeteket hallhatnak majd az eseményre ellátogatók zenészekről, zenekarokról, a kezdetektől egészen az első nagy sikerekig – írja a hirek.unideb.hu.

A Könnyű?zenész életek című beszélgetős programsorozat szeptember 21-én kezdődik, a vendégeket a két házigazda, Végh Veronika, az oDEon Egyetemi Színház vezetője és Váradi Ferenc rádiós műsorvezető várja.

Papp László a Debreceni Egyetem elsőéveseinek: “Debrecen hatalmas változás előtt áll, szükség van a magasan képzett szakemberekre”