Új vezetőket neveztek ki a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában

Egyetem

Új vezetőket neveztek ki a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában. Az elnöki tanácsadói felkéréseket, az alelnöki kinevezést, az igazgatói, vezetői megbízásokat Szabó Zoltán, az intézmény elnöke adta át.

Szabó Zoltán munkáját, a legfelsőbb vezetői döntések meghozatalát a jövőben két elnöki tanácsadó, Kappelmayer János, a Laboratóriumi Medicina Intézet vezetője és Bognár László, az Idegsebészeti Klinika igazgatója is segíti. Bognár László szintén elnöki tanácsadói felkérést kapott. A professzor elsősorban a manuális szakmák területén segíti a munkát.

A korábbi konzervatív szakmákért felelős alelnök, Papp Mária orvosszakmai alelnökként folytatja munkáját. Átvette kinevezését Kánya Judit, a Belgyógyászati Klinika D épület Belgyógyászati Rehabilitáció részlegvezetője is.

A Belgyógyászati Klinika D épület általános belgyógyászat részlegvezetőjévé Bodnár Zoltánt nevezték ki. Közvetlenül az elnök munkáját segíti a most létrejött Jogi és Humánpolitikai Osztály, amelyet Oláh-Bácsi Mariann vezet.

A Klinikai Központ Gazdálkodási Igazgatóságát pedig Barta Lajos vezeti a jövőben. A Szervezetfejlesztési és Folyamatszabályozási Igazgatóság igazgatójává Istvánovszki Krisztinát nevezte ki a Klinikai Központ elnöke.

Vincze Szilvia, a WAV központ vezetője két éve kapott megbízást, a klinikai igényeket leginkább kiszolgáló saját fejlesztésű informatikai szoftver bevezetésére a Klinikai Központban. A fejlesztés újabb állomása a HIS Kompetencia Központ létrehozása.

A 9 új vezető Szabó Zoltántól, a Klinikai Központ elnökétől vette át kinevezését az elnöki hivatalban.

unideb.hu-