Idén is online rendezik a DExpót

Egyetem
A járványügyi előírásoknak megfelelően ebben az évben is online formában rendezi meg nagyszabású beiskolázási eseményét a Debreceni Egyetem. Az idei DExpo premierjét november 24-én, szerdán, 16 órakor tartják a rendezvény YouTube-csatornáján.

Tavaly első alkalommal rendezték meg a járvány miatt online a DExpót, mely ebben a formában is nagy sikert aratott, több mint nyolcezer leendő egyetemista volt kíváncsi az intézmény képzési kínálatára. Az idei DExpót, a Debreceni Egyetem beiskolázási eseményét november 24-25 között, már 16. alkalommal rendezik meg, de ezúttal is online.

A Debreceni Egyetem összesen tizenhárom képzési területen, 14 karon képzi a hallgatókat, ezzel az országban a legszélesebb képzési kínálatot nyújtja. Az intézménybe az idei felvételi eljárás során több mint tízezer elsőéves jelentkező nyert felvételt, így a Debreceni Egyetem továbbra is az ország második legnépszerűbb felsőoktatási intézménye, a vidéki intézmények között pedig az első.

A DE 2022 szeptemberétől 67 alapképzési szakot, 75 mesterszakot hirdet a következő felvételi időszakban, a szakirányú továbbképzési szakok száma elérheti a 150-et. Összesen hét felsőoktatási szakképzési szak és hat osztatlan szakképzés várja a jelentkezőket.

A DExpóhoz kapcsolódóan most is készül iDE kiadvány, amiben hasznos információkat találhatnak az érdeklődők írott formában, de az esemény Facebook-oldalán is böngészhetik a hasznos tudnivalókat.

Az esemény YouTube-csatornáján november 24-én, szerdán, 16 órakor tartják az idei műsor premierjét, amit később is vissza lehet nézni.

unideb.hu

Iris Properties

Debrecen, Hatvan utca

133 m2-es lakás kiadó
220 000 Ft

65 m2-es lakás kiadó
120 000 Ft

Debrecen, Simonffy utca

41 m2-es lakás kiadó
125 000 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük