Sztárfellépőkkel, pirotechnikával kápráztatják el a debreceni egyetemistákat a stadionshow-n

Egyetem

Idén is egyedülálló és exkluzív tanévnyitó show-val indítja a tanévet a Debreceni Egyetem. A változatos és feledhetetlen élményeket kínáló yoUDay-t szeptember 15-én tartják a Nagyerdei Stadionban. Jegyek már kaphatók.

Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt a Debreceni Egyetem különleges tanévnyitó show-ja, idén viszont a megfelelő óvintézkedések és a járványügyi szabályok betartása mellett lesz yoUDay.

A Nagyerdei Stadionban fellép a Tankcsapda, a Republic, valamint az Abrakazabra együttes kíséretében Wolf Kati, Sári Évi és Szirota Jennifer. Gudics Máté, a Gamblers zenekar frontembere elénekelni majd az Eye of the Tiger-t. A táncosok most sem hiányozhatnak, a közönség láthatja a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület, az R&B Dance Hip Hop Tánciskola, valamint a Piruett Tánc Stúdió táncosainak produkcióit is. A speaker szerepét ebben az évben a népszerű rap-duó, az Animal Cannibals fogja betölteni.

A látvány ezúttal is különleges lesz, amiről led-falak és pirotechnikai eszközök gondoskodnak. Érdekesség, hogy változik a színpad mérete, ami a korábbihoz képest jóval nagyobb, a közönség közé vezető kifutó pedig szélesebb lesz.

A mintegy másfél órás műsor után lézershow nyitja az idei yoUDay egyik újdonságát, a csaknem egy órán át tartó, ismert DJ-ket felvonultató stadiondiszkót. Szintén rendhagyó módon a UDream, a Debreceni Egyetem online tehetségkutató versenyének győztesei is megmutathatják majd magukat élőben a közönségnek – közölte az unideb.hu.

Részletes program

13.00-17.30 Nagyerdei Víztorony
WarmUp Party + Chill sarok /NOEL, EULEN, DANNY P.., THOMAS BORZA/
19.00-21.15 Nagyerdei Stadion
yoUDay Tanévnyitó Stadion Show
KAPUNYITÁS 18.30-kor! Kérjük, hogy a rendezvényre tömegközlekedéssel / gyalog / kerékpárral / taxival érkezzenek!
21.15-22.30 Nagyerdei Stadion
yoUDay Stadion Disco
22.00-04.00
hamarosan … HALL
22.00-04.00 Nagyerdei Víztorony
yoUDay Garden Party | NOEL | EULEN | DANNY P. | THOMAS BORZA
Az esti stadionshow-ra jegyet a http://nagyerdeistadion.hu-n lehet váltani.