Megkezdődött a DExpo, 1400-an nézték az első napon a közvetítést

Egyetem

Több mint 1400 nézője volt a Debreceni Egyetem online beiskolázási rendezvényének, a DExpónak az első napon, amikor a TTK, az IK, valamint az MK mutatkozott be. Kedden az Állam- és Jogtudományi, a Bölcsészettudományi Kar és a tanárképzési szakok videóival folytatódik a tájékoztató. A Debreceni Egyetem beiskolázási rendezvényét idén a járványveszély miatt rendhagyó módon, online formában rendezi meg november 23-a és 27-e között.

A DExpo első napján, hétfőn az intézményi tájékoztató mellett a Természettudományi és Technológiai Kar, az Informatikai Kar és a Műszaki Kar mutatkozott be. A hétfői nap videója elérhető a DExpo csatornáján, ahol kedden a Bölcsészettudományi Kar, az Állam- és Jogtudományi Kar képzéseiről, valamint a tanárképzési szakokról tudhatnak meg többet az érdeklődő hallgatók.

Hétfőn debütált a Debreceni Egyetem felvételizőknek szóló weblapja is, a felveteli.unideb.hu. Az oldalon külön tájékoztató szól a felvételizőknek, szülőknek és középiskoláknak, emellett felvételi információ, szakkereső, képzési térkép, kari tájékoztató és karrierrovat is elérhető, valamint a gyakori kérdésekre is választ kaphatnak a felvételizők.

További információ a DExpo Facebook-oldalán és a felveteli.unideb.hu-n.