Debreceni anyuka segítségével lett komfortosabb a debreceni gyermekklinika

Egyetem

Fotelágyakat, ágymatracot és ágyneműket vehetett át cégek és magánszemélyek felajánlásából a DE KK Gyermekgyógyászati Klinika Csecsemő Osztálya – számolt be az unideb.hu.A gyűjtést Berecz Orsolya szervezte cégeknél és magánszemélyeknél, a felajánlásoknak köszönhetően 25 darab ágymatracot, 14 darab fotelágyat, rácsos védőágyakat, pelenkázókat és nagy mennyiségben ágyneműt helyeztek el a csecsemőosztályon.

Összesen másfél millió forint értékű adománnyal segítették a Gyermekklinika Csecsemő Osztályát a felajánlók. Az összeg egy része pénz-, másik fele eszközadomány. Az intézmény valamivel több mint 700 ezer forintból finanszírozhatja a kórtermi felújításhoz szükséges munkákat, 800 ezer forint értékben pedig vadonatúj eszközökkel gazdagodott a klinikai osztály.

Berecz Orsolya elmondta, hogy a kislányával három napig voltak a klinikán, ahol maximálisan meg volt elégedve a szakmai munkával és a személyzet hozzáállásával.

A felajánlásoknak köszönhetően olyan segítséget tudtunk nyújtani a Gyermekeinkért Alapítványon keresztül a gyermekklinikának, amely révén a beteg gyerekek és szüleik komfortérzete tovább javítható

– fogalmazott az adománygyűjtés kezdeményezője.