Az Ózd ellen javíthatnak a kézisek

Egyetem
A Debreceni Egyetem Atlétikai Club felnőtt csapatainak nagy része idegenben játszik a hétvégén, a férfi kézilabdások viszont hazai közönség előtt szeretnék megszerezni a győzelmet az ózdiak ellen.

Férfi kézilabda
Kecskeméten négy góllal kaptak ki a Debreceni Egyetem Atlétikai Clubjának férfi kézilabdázói a legutóbbi bajnokin. A csapat itthon javíthat, a gárda az NB I/B utolsó őszi fordulójában, szombaton 18
órától az ózdiakat fogadja a DESOK-ban.

Férfi röplabda
A Sümegen elszenvedett 3-0-s vereség után, a hétvégén Kazincbarcikán játszik a DEAC férfi röplabdacsapata az NB I következő fordulójában. A találkozó vasárnap 17:30-kor kezdődik.

Női röplabda
A DEAC női röplabdacsapata december 9-én, szombaton Nyíregyházára utazik. A két csapat előző mérkőzésén a debreceniek nyertek, Kuszkó Zsolt edző most is a győzelemben bízik. Az NB II-es találkozót 14 órától rendezik a nyíregyházi Bem József Általános Iskolában.

Floorball
A hétvégén újra nehéz feladat vár a DEAC floorballosaira. Az egyetemista csapat igazi „négypontos” rangadót vív a veszprémi Lizards Floorball Team otthonában az OB II 9. fordulójában. A találkozó előtt mindkét csapat 10-10 ponttal áll. A debreceni csapat ismét több mint két sorral vág neki az útnak, Salló Barna újra játszhat, és a pályán lesz a nemrég hazatérő Varga Gergő is, aki azt mondta, mindenképpen győzelemre számít. A meccs szombat 12 órakor kezdődik Veszprémben.

Női futsal
A DEAC női futsalosainak következő bajnoki ellenfele, a Rubeola FC lesz az NB II Keleti csoportjában szombaton 12 órától a Csömöri Sportcsarnokban.

Férfi futsal
A férfi futsal NB I következő fordulójában a debreceniek a Nyírgyulaj gárdája ellen lépnek pályára hétfőn 18 órától a Nyírbátori Városi Sportcsarnokban.