Schobert Norbika

Indul a Megasztárban ifjabb Schobert Norbert

Bulvár

Nemcsak a katonai pálya iránt érdeklődik ifjabb Schobert Norbert, szeretné kipróbálni magát énekesként is.

A Blikk információi szerint a nemrég tartalékosnak állt Schobert ifjonc úgy döntött, a TV2-n idén ősszel 12 év után újra képernyőre kerülő Megasztár versenyében próbálja elindítani a színpadi karrierjét.

Norbi a lapnak mesélte el, hogy kiskora óta énekel, de tudatosan eddig nem foglalkozott vele, az utóbbi időben azonban elkezdett énektanárhoz járni. Rubint Réka táborában már előfordult, hogy színpadra állt ifjabb Schobert Norbert, ahol azt a visszajelzést kapta, hogy érdemes lenne komolyabban is ezzel foglalkoznia. Most úgy döntött, a nagy nyilvánosság előtt is megmutatja, mit tud.

Ez valóban egy nagy lépés, de volt egy célom: a közönségnek átadni azt, amit én érzek, amikor énekelek és nyilván kíváncsi voltam arra is, hogy a zsűrinek mi a véleménye. Egy ideje már bennem volt, hogy kipróbáljam magam, most értem meg arra, hogy ezt meg is tegyem

– nyilatkozta Schobert Norbert és Rubint Réka nagyfia, akit az öccse és a barátnője kísért el a Megasztár válogatójára. Hogy milyen sikerrel járt, s hogy mit szólt hozzá az ötfős zsűri, Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabolcs, azt egyelőre még nem tudhatjuk.

Sztárbox 2024: Schobert Lara indul, és bizonyítani akar