Újraindul a Győzike Show

Bulvár

14 év után vadonatúj részekkel újra képernyőre kerül a Győzike Show. Hogy a teljes Gáspár família szerepel-e a realityben, még nem tudni.

A műsor 2005-2010-ig volt látható heti rendszerességgel az RTL-en, most pedig a Blikk információi szerint újra visszatér, ám ezúttal a TV2-n. A lap megkereste Gáspár Győzőt, de ő nem szeretett volna nyilatkozni. A TV2 azonban megerősítette a hírt, tényleg visszatér sokak egykori kedvence, a Győzike Show.

A TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben

– áll a TV2 közleményében.

Úgy tudni, a Győzike Show friss adásait nyáron forgatják le, ősztől pedig napi rendszerességgel kerül a TV2 képernyőjére. A szülők, Gáspár Győző és Bea az információk szerint már szerződést kötöttek a csatornával, de hogy lányaik, Evelin és Virág részt vesznek-e a friss Győzike Show-ban, még kérdéses.

Gáspár Győző elárulta: minden kamu volt a Győzike Show-ban