Kasza Tibi és Gombócz Olivér a Szerencsekerékben

Kasza Tibi szokatlanul magas hangja miatt alázta a Szerencsekerék játékosát

Bulvár

Olcsó poénokkal operált Kasza Tibi műsorvezető a Szerencsekerék 5. évadának 42. (keddi) adásában.

A TV2-n futó vetélkedőben Kasza először az elsőként bemutatott játékos, Gyuri vezetéknevével viccelődött. A fiatalember a Bőhm család sarja, így hát a műsorvezető szerint adott lesz majd a lehetőség Gyurit néhány évtized múlva Bőhm bácsinak (a Szomszédok Máriáss József által alakított házmestere hallgatott erre a névre) hívni.

Majd következett Olivér, akit pechjére kissé vékony hanggal áldott meg az anyatermészet. Kasza Tibi a játékos adottsága fölött csak nehezen tudott napirendre térni.

Amikor a játékos köszönt neki egy szervusszal, Tibi visszakérdezett:

“Mit csináltál?”

Majd meglepődve folytatta: “ééédesem, milyen szép magas hangod van!”

Bár az elején leszögezte, hogy “nem foglak a hangod miatt piszkálni”, Tibi nem igazán tartotta be fogadalmát. Amikor ugyanis kiderült, hogy a srác pilótavizsgára készül, Kasza Tibi azzal viccelődött, hogy mit szólnak majd az utasok, ha egy turbulencia alatt meghallják az őket nyugtatni igyekvő Olivér hangját a mikrofonban. De szerinte az is vicces lehet, ha majd a leendő pilóta veszekedő utasokat próbál békíteni sajátos orgánumával.

Kasza a neves poént a többnyire zavartan pislogó és kényszeredetten nevetgélő Olivérnél is elsütötte – Gombócz, tehát akár Artúr is lehetett volna -, majd önéletrajzi ihletésű példával is előrukkolt – ha lánynak születik, nevezhették volna Kasza Blankának.

Akadt még vicces momentum a folytatásban is, például amikor Olivér kézcsókkal köszöntötte a sztárvendég Oczella Esztert, Kasza megjegyezte: “amíg a föld kerek, mindig lesznek nyallerek”, és azzal fenyegette Olivért, hogy ha tovább kekeckedik, beállítja a kórus alt szólójába.

Kapcsolódó:

Kasza Tibi a csúcs – kiderült, mennyit keres a cégén keresztül Majka, Sebestyén Balázs vagy épp Rúzsa Magdi

Kasza Tibi berágott a magyar egészségügyre

Kasza Tibi beégett a tévében