Baukó Éva

Villamossal ütközött Baukó Éva

Bulvár

Egy villamos és egy autó egymásnak ütközött szombaton Budapesten, kiderült, az autó sofőrje az egykori ValóVilág sztár Baukó Éva volt.

Baukó volt az, aki figyelmetlen volt és a villamos elé hajtott. A részleteket a Blikknek mesélte el a kórházból, ahová a baleset után vitték be őt kivizsgálásra.

Csak egy nagy csattanást hallottam. Bevallom őszintén, figyelmetlen voltam és rosszkor akartam fordulni a Mogyoródi úton. A villamos is lassan jött és én is csak 30-cal mentem. Szerencsére csak az oldalamat kapta el, de lökött rajtam egy nagyot

– mesélte a celeb a lapnak. A villamoson senki nem sérült meg. Baukó Éva sem, de pánirohama lett az ütközés után. A protokoll szerint bevitték az Országos Baleseti Intézetbe, de mindent rendben találtak nála is: nem szenvedett sérüléseket az ütközésben, csak az autója lett totálkáros.

Nem ez volt az első eset, hogy Baukó Évának meggyűlt a baja a tömegközlekedési eszközökkel Budapesten: két évvel ezelőtt egy busszal ütközött össze, bár akkor állítólag nem ő volt az, aki hibázott.

Balesetet szenvedett Baukó Éva