Összejött Balogh Edina és Szabó Simon

Bulvár

Nem kell tovább találgatni, Balogh Edina beismerte, ő és Szabó Simon, a Farm VIP legutóbbi győztese tényleg egy párt alkotnak.

A színésznő és a színész a Farm VIP forgatásán barátkoztak össze, a műsor után pedig szorosabbra fűzték a viszonyukat. Balogh Edina a hot! magazinnak mondta el, hogy öt és fél hét alatt volt ideje alaposan megismerni Simont és nagyon értékes embernek tartja őt. Sokat segítettettek egymásnak a forgatás alatt, különösen lelkileg, hiszen mindketten távol voltak a gyermekeiktől, akiknek hiánya megviselte őket, a közös élethelyzet pedig közelebb hozta őket egymáshoz.

Szabó Simon nyerte a Farm VIP-t

A Farm VIP egykori játékosai a műsor után találkozgatni kezdtek, eleinte csak barátként, később aztán észrevették, komolyabb érzelmekről van szó.

Nehéz megmondani pontosan azt a pillanatot, amikor rádöbbentem, hogy ez már más. A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. Az én életemben ez nagyon nagy dolog, mert Krisztiánnal tizenegy éven át az értékrendem szerint monogám kapcsolatban éltem, még csak nem is nézelődtem

– mondta Balogh Edina, szavait a Bors írta meg. A színésznő válása férjétől folyamatban van, Szabó Simoné pedig már le is zajlott, így semmilyen akadály nincs a szerelmesek között, akik még csak a randzigatós fázisnál tartanak, de úgy gondolják, akár hosszútávon is el tudnak köteleződni egymás mellett.

Som-Balogh Edinában már évekkel ezelőtt is felmerült a válás gondolata