Bódi Sylvi szörfbalesete

Bódi Sylvi elmesélte, hogy történt a szörfbalesete

Bulvár

Nemrég tért vissza Indonéziába Bódi Sylvi, ahol januárban szörftábort indít.

A debreceni születésű modell visszatérése nem indult zökkenőmentesen, ugyanis mint Facebook-oldalán közölte, kisebb baleset érte. No, nem kell megijedni, mint írja, könyökhorzsolása révén kevesebb vért vesztett, mint amennyit egy átlagos nő havonta.

Valójában annyi történt, hogy nem sikerült bedroppolnom a hullámra, így az bedarált, és végighúzott a korallzátonyon. (Tesóm ilyenkor szokta megkérdezni: A zátonynak nem lett baja?) Ez amúgy nem nagy dolog a szörfösöknél, gyakran előfordul – főleg amikor ilyen messzeföldön híresen sekély hullámokat akar meglovagolni az ember, mint HT’s. (Hollow Tree) Ilyenkor előfordul, hogy a bőrével fizet az ember. Itt van a zátonynak egy olyan szakasza amit ‘surgeon’s table’-nek, azaz műtőasztalnak hívnak. El lehet róla gondolkodni, hogy vajon miért ezt a nevet adták neki…?!  Az a hullám nem sikerült, sebaj, visszaeveztem és próbálkoztam egy másikkal. Nem ám elkullogni ilyenkor! Amikor a lóról leestem, akkor is azonnal visszaültem rá! Visszamentem és már csak azért is fogtam pár szép hullámot! Nem szabad rossz élményekkel elhagyni a vizet! Meg hát úgy voltam vele, hogy a legrosszabb már megtörtént, úgyhogy maradok, mert innen már csak jobb jöhet. Jó hát kicsit vérzek, de az meg senkit nem zavar.

Sylvi azt vallja, mint az életben is, a szörfben is vannak jobb és rosszabb napok. “A szörfözés alapból nem a paramanók sportja, mert itt minden egyes hullámmal kockázatot vállalunk, de ha megvan a kellő alázat, tisztelet az óceán felé és párosul hozzá egy nagy adag kitartás és szorgalom is, akkor a világ legcsodálatosabb élményét tudja adni egy-egy gyönyörű hullám meglovagolása!” – olvasható a bejegyzésben.

Fotó: Facebook/Bódi Sylvi