Dancing With The Stars 2023 győztes Krausz Gábor és Mikes Anna

Dancing with the Stars: megvan a győztes páros, szem nem maradt szárazon

Bulvár

Véget ért a TV2-n futó Dancing with the Stars 2023-as évada. Az utolsó adásban Gelencsér Tímea, Tóth Andi, Csobot Adél és a Dancing with the Stars kétszeres győztese, Hegyes Bertalan egy extra produkcióval léptek parkettre. Különleges produkció keretében visszatértek a korábban kiesett párosok is.

A fináléban ismét három celebpáros táncikált a nézők szavazataiért: Krausz Gábor Mikes Annával, Marics Peti Stana Alexandrával, T. Danny pedig Lissák Laurával igyekezett lenyűgözni a közönséget.

Az első fordulóban egy, a zsűri által kijelölt korábbi produkcióját kellett bemutatnia a párosoknak. T. Danny és Lissák Laura jive, Marics Peti és Stana Alexandra rumba, Krausz Gábor és Mikes Anna american smooth-ban utazott.

Majd 180 fokos fordulat következett: jött a vadonatúj produkciós forduló. T. Danny és Lissák Laura bécsi keringőt, Marics Peti és Stana Alexandra kortárs koreográfiát, Krausz Gábor és Mikes Anna pedig tangót adott elő.

T. Danny és Lissák Laura: Bécsi keringő:

Marics Peti és Stana Alexandra kortárs tánca:

Krausz Gábor és Mikes Anna tangója:

A harmadik fordulóban a párosok a Dancing with the Stars-ban legelsőként eltáncolt produkciójukat mutatták be, ami T. Danny és Lissák Laura esetében paso doblét jelentett, Marics Peti és Stana Alexandra jive-ozott, Krausz Gábor és Mikes Anna pedig showtánc-kűrt mutatott be.

Majd következett a szavazatok összesítése, és megszületett a verseny bronzérmese: a T. Danny és Lissák Laura páros. Ezután a szavazás újraindult, és szoros küzdelemben végül Krausz Gábor és Mikes Anna bizonyult idén a közönség kedvencének.

Íme a megható pillanat:

 

Gelencsér Tímea, Tóth Andi és Csobot Adél extra produkciója: